Barna og ungdommene våre er de viktigeste vi har!

publisert: 21. September 2018

Ny giv til givertjenesten!

I Vestby kirkelige fellesråd har vi mange flotte aktiviteter for barn og ungdom, der vi arbeider for å skape gode møteplasser der disse kan få kjenne seg hjemme i kirka vår og der de kan få hjelp til å utvikle en sunn tro og gode holdninger til seg selv og andre.

Vi har Babysang, vi har Baluba sang og lek, Vestby barne-og ungdomskor og Between og MILK-kurs. For å opprettholde dette flotte arbeidet i menighetene våre, trenger vi gode givere. Derfor spør vi deg: Har du mulighet til å være med som fast giver er du med på å gjøre våre tilbud enda bedre.

Hvordan legge inn fast beløp i nettbanke

Gå inn på «betale regninger», legg inn givertjenestens kontonummer: 1644 28 77711, det beløpet du ønsker å gi pr. måned og forfallsdato. Kryss av for opprette fast betaling (angi ja.)

Betalingsmottaker: menigheten givertjeneste for barne og ungdomsarbeid. Legg inn ditt eget navn, adresse og telefon.

Innbetalingene vil kunne trekkes på skatten, 27% trekkes fra på selvangivelsen (dvs. en gave på kr. 300 vil i praksis koste 219)  Du bestemmer selv beløpet du vil gi.

Kirkekontoret kjører ut lister ved årsslutt og lager bekreftelser på innbetalt beløp, samt rapporterer inn til Skatteetaten den enkeltes skattefrie gaver.

For at vi skal ha oversikt, fint om du også sender en mail til: Malvin.Nordstrand@kristiania.no på beløpet du velger. Avtalen kan stoppes når du selv ønsker det.

Menighetene i Vestby

Kontonummer til givertjenesten er 1644 28 77711

Hjertlig takk for støtten!

Copyright 2019 Den norske kirke – Vestby prestegjeld.

Ansv. redaktør: Anne-Cathrine Christiansen-Aas

Web-redaktør: Svein Hordnes