Glade barn i Vestby har fått 6-årsbok i posten39 6-åringer har fått tilsendt bok i posten

Glade barn i Vestby har fått 6-årsbok i posten

publisert: 12. Mai 2020
Da barnehager og skoler ble stengt, så det dårlig ut for trosopplæringstiltaket for 6-åringer, førsteklasses, som vi skulle avholde 19. april. Vår smarte trosopplæringsleder, barne- og ungdomsprest Kristin Gulowsen, fikk den lure ideen å sende ut invitasjon til 6-åringene med hilsen og tilbud om å få 6-årsboka tilsendt i posten. Slik fikk de oppleve at kirken husker på dem, og er enig i at det faktisk er stort å skulle begynne på skolen.

Godt mottatt
Tilbudet ble særdeles godt mottatt, og totalt har 39 barn fått 6-årsboka tilsendt. De som meldte seg fikk en pakke i posten med: 6-årsboka fra Iko, med tilhørende aktivitetshefte, et egenprodusert tegnehefte, og en hilsen fra kirken. Pent bundet sammen med bånd, pakket i brunpapir og pyntet med klistremerker.

"I ettertid har vi fått flere henvendelser om hvor godt det var for barna å bli husket på i denne situasjonen. Noe som jo betyr veldig mye for en trosopplæringsleder", sier barne- og ungdomsprest Kristin Gulowsen.

Glade barn i Vestby har fått 6-årsbok i posten

7-åringer har også fått brev

Vi fortsetter nå med 7-åringer, med samme oppsettet. De skulle vært invitert til trosopplærings-tiltaket "Gøy på landet" 21. mai, men får i stedet tilbud om boken «Alle gode ting», samt tegnehefte, en hilsen og noe annet gøy, tilsendt i posten. Til nå har vi allerede 25 barn som ønsker dette tilbudet.

Kjenner du en 7-åringer som vil ha pakke i posten? - send en e-post til kristin.gulowsen@vestby.kommune.no