PILEGRIMSVANDRING fra SON til ÅS - søndag 5. mai

publisert: 12. April 2019
Bli med på hele eller deler av turen fra Solåsen pilegrimsgård i Son til Ås kirke.

Dagen begynner med kort morgenbønn i kapellet på Solåsen og vandring sammen til brua ved båthavna i Son.

Fra brua ved Såna-elvas utløp starer vandringen videre kl.10.15, og vi går langs leden nordover. Matpakke-rast på Svartdal pilegrimsgård ca.kl.12.00.

Kort tidebønn i Vestby Kirke og suppe på menighetshuset etterpå. Før videre vandring til Ås kirke. Matpakke-rast midtveis.

Tidsplan

kl.09.00: tidebønn på Solåsen pilegrimsgård i Son

kl.10.15: avgang fra brua i båthavna i Son

kl.14.00: tidebønn i Vestby kirke – med suppe på menighetshuset

kl.15.00: vandring videre fra Vestby kirke mot Ås

kl.19.00: Vandrekonsert i Ås Kirke: «Sigurd frå Kvitastein» m/Ås korforening, Soon blanda kor og Follo folkehøyskole.

Det er mulig å koble seg på eller av underveis.

Velkommen til en flott vandringsdag sammen – i vakre omgivelser!

Arrangør:
Ås korforening, Soon blanda kor, Follo folkehøyskole, Vestby Frivilligsentral, Peterstiftelsen,
FNF (Forening for Natur og Friluftsliv), Ås turlag og Den norske kirke i Ås og Vestby.