Babysang i Vestby og Son

publisert: 14. Januar 2019
Kirkene i Vestby inviterer til babysang onsdager fra kl. 12.00 til 13.30

Babysang er en god mulighet for barn og foreldre til å være sammen og bli kjent med andre barn og småbarnsforeldre.

På babysang lærer en enkle barnesanger med kristent innhold, samt kjente og nye barnesanger og regler. Alle kan komme, uavhengig av musikalske evner. Din stemme er den vakreste for babyen din. Vi synger og spiller sammen, og musikk og rytmer bidrar til barnets utvikling både mentalt og motorisk. Målet med babysang er å bidra til det gode samspillet mellom deg og babyen din.

Ta gjerne med et teppe babyen kan ligge på
Hver samling begynner med sangstund, før det serveres en enkel lunsj. Hvis man skal spise betaler man kr. 30,- kontant eller på Vipps til 13311 (Vestby kirkelige fellesråd). Det er selvfølgelig lov til å ta med matpakke hvis man heller ønsker det.
Oppdatert informasjon legges alltid ut i Facebook-gruppa "Babysang i Vestby og Son"

Sted
Babysang arrangeres stort sett hver onsdag, annenhver gang på Vestby menighetshus (Hvitstenveien 320) og i Son kulturkirke (Sagbruksveien 2)

Datoer vinter og vår 2019