Velkommen til Babysang i kirkene i VestbyFoto: Bo Mathisen

Velkommen til Babysang i kirkene i Vestby

publisert: 21. August 2019
I Vestby har vi tilbud om babysang hvert semester, i Son kulturkirke og i Vestby menighetshus.

Babysang lar deg være sammen med barnet ditt, møte andre barn og småbarnsforeldre, og utvikle det gode samspillet mellom deg og babyen din. Samlingene er gratis.

Ta med matpakke eller kjøp en enkel lunsj til 30,-

Samlinger høsten 2019 - onsdager kl. 12.00-14.30 (merk dag og tid!)

Vestby menighetshus (Hvitstenveien 320): 18. september, 2. oktober, 16. oktober, 30. oktober og 13. november

Son kulturkirke (Sagbruksbeien 2): 25. september, 9. oktober, 23. oktober, 6. november og 20. november.

Babysang er for barn i alderen 0-12 mnd., og er:
- en variert opplevelse der barn og voksne kan oppleve mye glede og samspill gjennom bruk av sanger, rim, regler og enkle former for ringdans.
- en blanding av sang og musikk som dere kanskje kjenner fra før, og noe som kanskje er nytt. Noen av sangene formidler et gudsbilde preget av trygghet og glede og barnets egenverdi.

Hvorfor babysang?
Alle babyer har nytte og glede av musikalske opplevelser som tar i bruk flere sanser. Både kroppsbevissthet, språk og følelser stimuleres gjennom babysang. Både babyen og foreldrene har nytte og glede av sosialt fellesskap. Babysang er også en mulighet til å bli kjent med andre som har barn i samme alder.

Les mer på: vår facebook-gruppe

Velkommen til Babysang i kirkene i VestbyFoto: Torstein Ihle