publisert: 30. Oktober 2009
Det er ansatt to kantorer i våre menigheter, som har hovedansvar for det musikalske arbeidet, Svein-Gerhard Soma Hordnes og Tatiana Grushina. Gudstjenestene er en viktig del av det musikalske tilbudet. Her spilles både eldre og nyere musikk, og det spenner fra tradisjonell kirkemusikk til moderne viser og sanger. På enkelte gudstjenester bidrar kor og/eller solister.

Det er en viktig del av organistenes arbeid å spille i vielser og begravelser. Organistene kan gi råd i forbindelse med valg av musikk, og de kan også være behjelpelige med å formidle kontakt med solister.

I menighetene våre er det for tiden 3 kor / sangtilbud:

Vestby barnekor (1– 5. klasse)
Øvelser på Vestby menighetshus torsdager kl. 17.30-18.30.

Vestby ungdomskor (6. klasse og oppover)
Øvelser på Vestby menighetshus torsdager kl.18.45-20.00.

Soon pikekor
Soon Pikekor (7-9 år) Ligger for tiden nede, men vi førsøker å starte opp igjen koret når tiden er moden for det.

Såner kirkekor (voksenkor)
Øvelser i Såner kirke torsdager kl. 19.00.

Småbarnssang (1-4 år)
Ligger for tiden nede, men jobber med å  starte opp igjen så fort vi får noen å være leder for gruppen.

MusikkMusikkKirkekoret