Velkommen som konfirmant 2018!

publisert: 20. April 2017
Alle som velger å bli konfirmert i Vestby, Såner, Garder og Hvitsten menigheter deltar på et felles konfirmasjonsopplegg. Påmelding til konfirmasjon i kirkene i Vestby skjer på nett.

Slik melder du deg på på nett:

1. Gå inn på denne linken: https://minkirkeside.no/vestby
  2. Der må du skrive inn mobilnummeret ditt, og så får du en engangskode tilsendt på SMS som du så bruker for å logge inn på siden.
  3. Velg «registrer ny konfirmant» og fyll ut skjema så nøykatig som mulig.
  4. Merk: Skriv inn fullstendig personnummer (11 siffer) for både konfirmant og foresatte.
  5. Vi brkuer hovedsakelig e-post og SMS for å sende ut informasjon og lignende, så skriv inn riktig e-postadresse og mobilnummer, både til konfirmanter og foresatte.
  6. Fyll også ut ønsket konfirmasjonsdag og undervisningsdag.

Dere vil mota en kvittering på e-post om at påmeldingen er registrert. Hvis ikke, send en e-post til silje.nygard@vestby.kommune.no for å sjekke opp.

Detaljert semesterplan med alle viktige datoer vil bli utdelt på informasjonsmøtet 23. november. Vi ber dere imidlertid om å allerede nå merke dere at konfirmantleiren 2018 er 7. - 12. august på Kalvøya i Bærum. Leiren er et stort høydepunkt i konfirmasjonstiden, og vi ønsker at alle skal være med på den. Vi ber derfor om at dere unngår å legge andre ferieplaner for konfirmanten disse dagene.

Har du spørsmål? Ta kontakt med:
Kapellan Silje Mathea Kleftås Nygård
silje.nygard@vestby.kommune.no

Copyright 2017 Den norske kirke – Vestby prestegjeld.

Ansv. redaktør: Anne-Cathrine Christiansen-Aas

Web-redaktør: Torbjørn Aas