Babysang

publisert: 07. Januar 2016
I Vestby har vi tilbud om babysang hvert semester, i Son kulturkirke og i Vestby kirke. Lurer du på hva babysang er? Trykk "les mer".

Babysang er for barn i alderen 0-12 mnd., og er:
- en variert opplevelse der barn og voksne kan oppleve mye glede og samspill gjennom bruk av sanger, rim, regler og enkle former for ringdans.
- en blanding av sang og musikk som dere kanskje kjenner fra før, og noe som kanskje er nytt. Noen av sangene formidler et gudsbilde preget av trygghet og glede og barnets egenverdi.

Hvorfor babysang?
Alle babyer har nytte og glede av musikalske opplevelser som tar i bruk flere sanser. Både kroppsbevissthet, språk og følelser stimuleres gjennom babysang. Både babyen og foreldrene har nytte og glede av sosialt fellesskap. Babysang er også en mulighet til å bli kjent med andre som har barn i samme alder.

Copyright 2017 Den norske kirke – Vestby prestegjeld.

Web-redaktør: Torbjørn Aas